Betaalbare certificaat matrassen kopen

Aantal veren per m2
Aantal Zones
Afdekking matras
Certificaat
Soort Matras
Maat
Stevigheid
Gewichtklasse
Soort hoes
Matras dikte
Soort koudschuim
Soort koudschuim

Peutermatras

Als zorgzame ouder wilt u natuurlijk alleen het allerbeste voor uw peuter. Een goede nachtrust is essentieel voor de gezondheid en ontwikkeling van uw kleintje. Daarom bieden wij bij onze peuter matrassen de perfecte oplossing voor uw peuters slaapcomfort.

Peutermatras materialen

Onze peuter matrassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht en comfortabel zijn voor uw baby’s tere huid. Het matras heeft de juiste dikte en stevigheid om uw baby de ondersteuning te bieden die nodig is voor een gezonde slaap.

Peutermatras net afneembare hoes

Onze peuter matrassen zijn ook voorzien van een afneembare hoes, die gemakkelijk in de wasmachine kan worden gewassen. Zo blijft het matras altijd fris en schoon, zelfs als er onverhoopt een ongelukje gebeurt.

Gecertificeerde peutermatrassen
Ontdek comfort en ondersteuning voor jouw peuter met peutermatrassen van Dekbeddengoed – Gecertificeerde Duitse kwaliteit, eenvoudig online te kopen!

Peutermatrassen voor een goede nachtrust

Bij Dekbeddengoed begrijpen we hoe belangrijk het is om je peuter een goede nachtrust te bieden. Daarom bieden we hoogwaardige peutermatrassen aan die speciaal zijn ontworpen om het comfort en de ondersteuning te bieden die jouw kleintje verdient.

Duitste kwaliteit Peutermatrassen

Onze peutermatrassen zijn gemaakt met zorgvuldig geselecteerde materialen om een gezonde slaapomgeving te creëren voor jouw peuter. We hechten veel waarde aan kwaliteit en veiligheid, en al onze peutermatrassen zijn gecertificeerd om te voldoen aan strenge normen voor comfort en duurzaamheid.

online peutermatras kopen
Het kopen van een peutermatras is eenvoudig en handig. Via onze gebruiksvriendelijke website kun je deze hoogwaardige matrassen gemakkelijk online bestellen. Blader door ons assortiment, kies de maat en stevigheid die het beste bij jouw peuter past, en voeg het matras toe aan je winkelwagen – het is zo simpel!

Onze peutermatrassen zijn ontworpen om optimale ondersteuning te bieden voor de groeiende lichaampjes van peuters. Ze zijn veerkrachtig en zorgen voor een evenwichtige ondersteuning van het lichaam, wat essentieel is voor een gezonde ontwikkeling en een goede nachtrust.

Bij Dekbeddengoed zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige slaapproducten die niet alleen comfortabel zijn, maar ook voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Onze peutermatrassen zijn daar het perfecte voorbeeld van.

Wacht niet langer en geef jouw peuter het beste slaapcomfort met de gecertificeerde Duitse kwaliteit peutermatrassen van Dekbeddengoed. Bezoek vandaag nog onze website, ontdek ons assortiment en creëer een gezellige en comfortabele slaapomgeving voor jouw peuter, zodat hij of zij elke nacht heerlijk kan slapen en vol energie de dag tegemoet gaat!

Bovendien zijn onze peutermatrassen ontworpen met de veiligheid van uw kleintje in gedachten. Ze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn vrij van schadelijke stoffen.

Kortom, ons peutermatras biedt het perfecte slaapcomfort voor uw kleintje en geeft u als ouder de gemoedsrust die u nodig heeft. Investeer in de gezondheid en ontwikkeling van uw baby met ons hoogwaardige baby matras.

Dikte peutermatras
De peutermatrassen zijn ca. 14 cm dik. Een hoge mate van comfort wordt geboden door een koudschuim matras. Koudschuim vormt het beste naar het lichaam en is een schuim met hoge comfort eigenschappen.
Te verkrijgen vanaf 30 tot 60 kg/m3

Hoe kies ik een goed peutermatras

Het kiezen van een goed matras voor je peuter is erg belangrijk, omdat peuters veel tijd doorbrengen in hun wiegje of ledikantje en hun gezonde slaap essentieel is voor hun ontwikkeling. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen bij het kiezen van een matras voor je peuter:

  1. Stevigheid: Kies altijd een stevig matras voor je baby, omdat een te zacht matras kan leiden tot verstikking en ademhalingsproblemen. Controleer of het matras stevig genoeg is door erop te drukken. Het moet stevig en veerkrachtig aanvoelen en snel terugkeren naar zijn oorspronkelijke vorm.
  2. Ademend vermogen: Kies een matras dat goed ademt en lucht doorlaat, zodat het risico op oververhitting en wiegendood wordt verminderd. Katoen en wol zijn natuurlijke materialen die ademend zijn en vocht afvoeren.
  3. Pasvorm: Kies een matras dat precies in het wiegje of ledikantje past, zodat er geen ruimte is tussen het matras en de zijkanten van het wiegje. Hierdoor kan je baby niet vast komen te zitten en zich niet bezeren.
  4. Materiaal: Kies voor een matras dat gemaakt is van veilige en niet-toxische materialen. Vermijd matrassen die zijn behandeld met chemicaliën zoals brandvertragers en formaldehyde, omdat deze schadelijk kunnen zijn voor je baby’s gezondheid.
  5. Certificeringen: Controleer of het matras gecertificeerd is door een onafhankelijke instantie, zoals het Global Organic Textile Standard (GOTS) of de Oeko-Tex Standard 100. Dit garandeert dat het matras voldoet aan strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Het is ook belangrijk om regelmatig het matras van je baby te controleren op slijtage en vlekken en het regelmatig te reinigen. Vergeet niet om het matras te vervangen als het tekenen van slijtage vertoont of als je baby begint te groeien en meer ruimte nodig heeft.

Spin en win

  • Ontvang tot wel 50% korting op uw matras
  • 1 spin per email
Ontvang kortingscode
Never
Remind later
No thanks