Betaalbare certificaat matrassen kopen

Aantal veren per m2
Aantal Zones
Afdekking matras
Certificaat
Soort Matras
Maat
Stevigheid

Koudschuim matras

Een hogere mate van comfort wordt geboden door een koudschuimmatrasKoudschuim vormt het beste naar uw lichaam en is een schuim met hoge comfort eigenschappen. Te verkrijgen vanaf 30 tot 60 kg/m³. De reactieve polyetherpolyol zorgt ervoor dat de veerkracht merkelijk hoger is dan bij conventionele schuimen. De celstructuur is open en zeer gedifferentieerd, en zal daardoor het vocht veel beter opnemen dan een polyethermatras. Het materiaal ademt ook veel beter.

Koudschuim het ideale matras?

Een koudschuim matras is een ideale flexibele en sterke matras die bij het opmaken van het bed makkelijk in het gebruik is. Het is een matras naar de laatste technologie. De hardheid van de matras is zeer goed afgestemd op de lattenbodem of boxspring.

Vrij van schadelijke stoffen en ook brandvertragend!

Deze matrassen zijn vrij van schadelijke stoffen. Opmerkzaam van koudschuim is dat het brandvertragend is. H.R. High Resilience (HR 30 tot HR 60) Bij koudschuim matrassen wordt er een onderscheid gemaakt tussen 30, 40, 50, 55 en 60 HR. HR staat voor High Resilience of hoge veerkracht. Hoe hoger het soortelijk gewicht des te beter de matras zich naar uw lichaam vormt. Koudschuim matrassen kennen een lange levensduur, maar de levensduur verschilt wel naar gelang het HR gehalte. Eigenschappen van een koudschuim matras: goede conformiteit / de beste lichaamsondersteuning voelt niet warm aan goede vochtopname & ventilatie lange levensduur neem nooit een te dikke HR matras (max. 20 cm. hoog) matras zonder klachten Dit matras wordt geleverd in een stretch hoes met ritssluiting aan vier zijden, doorgestikt met dioleen, dus “non allergie”.

Koudschuim matrassen zijn brandvertragend. Geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare matrasdragers.
Gewichtsklasse:
tot 80 kg – soepel
tot 100 kg – medium
tot 120 kg – stevig

Koudschuim en rugklachten

Als u last heeft van rugklachten, weet u hoe belangrijk het is om te slapen op een matras dat de juiste ondersteuning biedt. Een koudschuim matras kan de perfecte oplossing zijn voor u.

Onze koudschuim matrassen zijn speciaal ontworpen om te zorgen voor een optimale ondersteuning van uw lichaam. Het materiaal past zich aan uw lichaam aan en biedt daarbij tegelijkertijd voldoende stevigheid en flexibiliteit. Dit zorgt voor een juiste drukverdeling en voorkomt dat uw lichaam tijdens de slaap doorzakt.

Daarnaast bieden onze koudschuim matrassen een uitstekende ventilatie en vochtregulatie. Dit is belangrijk om te zorgen voor een gezonde slaapomgeving en het voorkomen van vochtproblemen in uw matras.

Onze koudschuim matrassen zijn geschikt voor mensen met verschillende lichaamstypes en gewichten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stevigheidsniveaus, zodat u de juiste ondersteuning kunt kiezen die past bij uw persoonlijke behoeften.

Bovendien zijn onze koudschuim matrassen duurzaam en gaan ze jarenlang mee. Dit maakt het een investering in uw gezondheid en welzijn op de lange termijn.

Kies voor onze koudschuim matras en ervaar de voordelen van een goede nachtrust met de juiste ondersteuning voor uw rug. Wij bieden u een 100% tevredenheidsgarantie, zodat u zeker bent van uw aankoop.

 

Matrassen breder dan 1 meter hebben géén handvatten