Betaalbare certificaat matrassen kopen

Aantal veren per m2
Aantal Zones
Afdekking matras
Certificaat
Soort Matras
Maat
Stevigheid

Pocketveer matras

De pocketveer matrassen zijn uitgevoerd in een mooie dubbeldoek stretch hoes met ritssluiting aan vier zijden. De hoes is doorgestikt met 200 gram dioleen dus “non allergie. Deze matras is geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare matrasdragers.

Wat zijn pocketveren

Pocketveer matrassen zijn matrassen die zijn opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren die in een hoesje zijn geplaatst, ook wel pockets genoemd. Elk van deze pockets kan onafhankelijk bewegen, waardoor het matras zich naar de contouren van je lichaam kan vormen. Dit biedt een goede ondersteuning en helpt bij het verminderen van drukpunten.

Er zijn verschillende soorten pocketveer matrassen beschikbaar, variërend in het aantal veren per vierkante meter. Over het algemeen geldt dat hoe meer veren er in een matras zitten, hoe beter de ondersteuning en hoe hoger de prijs.

Pocketveer matrassen kunnen ook verschillen in de manier waarop de veren zijn verdeeld. Zo kan een matras bijvoorbeeld een dubbele pocketvering hebben, wat betekent dat er twee lagen van veren zijn geplaatst voor extra ondersteuning. Een ander type is een micropocketveer matras, waarbij de pockets kleiner zijn dan bij een standaard pocketveer matras en er meer pockets per vierkante meter zijn.

Over het algemeen worden pocketveer matrassen beschouwd als duurzaam en bieden ze een goede ventilatie en vochtregulatie. Ze zijn geschikt voor mensen die van een matras houden dat zich naar de contouren van hun lichaam vormt en die de voorkeur geven aan een steviger matras met goede ondersteuning.