Betaalbare certificaat matrassen kopen

Aantal veren per m2
Aantal Zones
Afdekking matras
Certificaat
Soort Matras
Maat
Stevigheid

Babymatras

Als zorgzame ouder wilt u natuurlijk alleen het allerbeste voor uw baby. Een goede nachtrust is essentieel voor de gezondheid en ontwikkeling van uw kleintje. Daarom bieden wij bij onze baby matrassen de perfecte oplossing voor uw baby’s slaapcomfort.

Babymatras kopen

Onze baby matrassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht en comfortabel zijn voor uw baby’s tere huid. Het matras heeft de juiste dikte en stevigheid om uw baby de ondersteuning te bieden die nodig is voor een gezonde slaap.

Onze baby matrassen zijn ook voorzien van een afneembare hoes, die gemakkelijk in de wasmachine kan worden gewassen. Zo blijft het matras altijd fris en schoon, zelfs als er onverhoopt een ongelukje gebeurt.

Bovendien zijn onze baby matrassen ontworpen met de veiligheid van uw kleintje in gedachten. Ze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn vrij van schadelijke stoffen.

Kortom, ons baby matras biedt het perfecte slaapcomfort voor uw kleintje en geeft u als ouder de gemoedsrust die u nodig heeft. Investeer in de gezondheid en ontwikkeling van uw baby met ons hoogwaardige baby matras.

De babymatrassen zijn ca. 14 cm dik. Een hoge mate van comfort wordt geboden door een koudschuim matras. Koudschuim vormt het beste naar het lichaam en is een schuim met hoge comfort eigenschappen.
Te verkrijgen vanaf 30 tot 60 kg/m3

Hoe kies ik een goed babymatras

Het kiezen van een goed matras voor je baby is erg belangrijk, omdat baby’s veel tijd doorbrengen in hun wiegje of ledikantje en hun gezonde slaap essentieel is voor hun ontwikkeling. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen bij het kiezen van een matras voor je baby:

  1. Stevigheid: Kies altijd een stevig matras voor je baby, omdat een te zacht matras kan leiden tot verstikking en ademhalingsproblemen. Controleer of het matras stevig genoeg is door erop te drukken. Het moet stevig en veerkrachtig aanvoelen en snel terugkeren naar zijn oorspronkelijke vorm.
  2. Ademend vermogen: Kies een matras dat goed ademt en lucht doorlaat, zodat het risico op oververhitting en wiegendood wordt verminderd. Katoen en wol zijn natuurlijke materialen die ademend zijn en vocht afvoeren.
  3. Pasvorm: Kies een matras dat precies in het wiegje of ledikantje past, zodat er geen ruimte is tussen het matras en de zijkanten van het wiegje. Hierdoor kan je baby niet vast komen te zitten en zich niet bezeren.
  4. Materiaal: Kies voor een matras dat gemaakt is van veilige en niet-toxische materialen. Vermijd matrassen die zijn behandeld met chemicaliën zoals brandvertragers en formaldehyde, omdat deze schadelijk kunnen zijn voor je baby’s gezondheid.
  5. Certificeringen: Controleer of het matras gecertificeerd is door een onafhankelijke instantie, zoals het Global Organic Textile Standard (GOTS) of de Oeko-Tex Standard 100. Dit garandeert dat het matras voldoet aan strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Het is ook belangrijk om regelmatig het matras van je baby te controleren op slijtage en vlekken en het regelmatig te reinigen. Vergeet niet om het matras te vervangen als het tekenen van slijtage vertoont of als je baby begint te groeien en meer ruimte nodig heeft.