Betaalbare certificaat matrassen kopen

Aantal veren per m2
Aantal Zones
Afdekking matras
Certificaat
Soort Matras
Maat
Stevigheid
Gewichtklasse
Soort hoes
Matras dikte
Soort koudschuim
Soort koudschuim

Foam matras

Gel foam is een schuimsoort die reageert op lichaamsdruk, het schuim wordt extra soepel  en er wordt een minimale tegendruk op het lichaam ervaren.
Het grote voordeel van dit nieuwe revolutionaire en gepatenteerde schuim is dat het optimaal ventileert. Het unieke van deze schuimsoort is het houdt geen warmte vast maar is wel drukverlagend.

Heel simpel uitgelegd, het is een combinatie van HR schuim en NASA schuim.

Verschil v.d schuimsoorten
HR schuim ventileert goed maar is niet drukverlagend, NASA schuim is wel drukverlagend en vormt zich helemaal naar uw lichaam maar ventileert slecht.

Doordat de gel foam matrassen drukverlagend zijn is de bloedsomloop constant en het lichaam blijft warmer. Normaal gaat u dan meer transpireren maar doordat het schuim ventileert zal u hier dus geen last van hebben.

Gel foam heeft een open cellenstructuur waardoor lichaamswarmte en lichaamsvocht zeer goed wordt afgevoerd.

Densiteit van gel foam

De dichtheid (densiteit) van schuim speelt een belangrijke rol. Een hoge densiteit reageert anders dan een lage densiteit. De hoge densiteitsschuimen voelen harder aan en reageren langzamer, wat het overigens zwaarder maakt om te draaien in bed. Als de cellen kleiner zijn kan het ook automatisch minder ademen. Het wordt hierdoor warmer en neemt minder goed vocht op. Daarbij is het ook zo dat een hoge densiteit sterker op temperatuurswisselingen reageert en een kleinere marge qua temperatuur schommelingen verdraagt. Bij te hoge densiteiten (65 kg/m3 tot 85 kg/m3) zijn meer warmteklachten en ligt men meer vast.

Gel foam matrassen zijn uitstekend te combineren met verstelbare matrasdragers.

Voor wie is een Gel foam matras?
Matrassen met dit schuim zijn bedoeld voor mensen met rug- of spierklachten, ze zijn drukverlagend dus optimaal voor mensen met gewrichtspijnen.

Spin en win

  • Ontvang tot wel 50% korting op uw matras
  • 1 spin per email
Ontvang kortingscode
Never
Remind later
No thanks