Betaalbare certificaat matrassen kopen

Aantal veren per m2
Aantal Zones
Afdekking matras
Certificaat
Soort Matras
Maat
Stevigheid

Incontinentie matras

De kern van onze speciale incontinentie matras bestaat uit Polyether SG 40 soft, gecombineerd met een milieuvriendelijke en brandwerende matrashoes. Onze incontinentie matrassen en matrashoezen zijn geschikt voor elk soort verstelbare matrasdragers. Dus welke afmeting je ook zoekt, je vindt jouw ideale matrashoezen of incontinentie hoes bij UwMatras.nl.

Incontinentiehoezen van UwMatras.nl- vochtwerend en ventilerend
Incontinentie hoezen zijn speciale matrashoezen die bedoeld zijn voor het behoud van uw matras. Wij van UwMatras.nl leveren deze kwaliteitshoezen. Onze matrashoezen hebben enkele belangrijke voordelen. Zo zijn ze vervaardigd van een speciaal rubberachtig materiaal genaamd Polyurethaan, dat is aangebracht als bekleding op een polyester weefsel. Een groot voordeel van Polyurethaan is dat deze matrashoes een ademende en ventilerende werking heeft, maar geen vocht doorlaat.

Meer voordelen van onze incontinentie hoes
De incontinentie matrashoezen van UwMatras.nl hebben nog een aantal extra voordelen. Ze zijn wasbaar tot maar liefst 90 graden en verkrijgbaar in de kleur donkerblauw. Een belangrijke meerwaarde van onze hoezen is dat ze milieuvriendelijk zijn. Ten slotte is de brandvertragende werking van UwMatras.nl-matrashoezen een belangrijke pre.
Onze brandvertragende matrassen zijn daarom erg populair bij zorginstellingen, zoals bejaardentehuizen. GGZ-klinieken en jeugdinrichtingen.