Betaalbare certificaat matrassen kopen

Aantal veren per m2
Aantal Zones
Afdekking matras
Certificaat
Soort Matras
Maat
Stevigheid

Brandvertragende matras

brandvertragend matras kopen

brandvertragende matrassen kopen doet u online bij UwMatras.nl Naast het schuim is ook de matrashoes (damast) brandvertragend uitgevoerd. Het is een Trevira SC doek/stof. Dit matras is dan ook meteen gecertificeerd met Grib 5. wij hebben matrassen die geschikt zijn voor alle ventilerende vaste en verstelbare bedbodems.

Brandvertragende matrassen van UwMatras.nl

Een brandvertragend matras is ontworpen om de verspreiding van vuur te vertragen in geval van brand. De matrassen van UwMatras.nl bestaan uit materialen die brandvertragend werken, zoals de naam al aangeeft. Hierdoor wordt de verspreiding van vuur vertraagd, wat uw kans vergroot om te ontsnappen. Het gebruik van brandvertragende matrassen bevordert de brandveiligheid.

Kwaliteitsvolle brandvertragende matrassen

Als u overweegt om een brandvertragend matras aan te schaffen, is het belangrijk dat het van topkwaliteit is en beschikt over een veiligheidscertificaat, zoals het MED-certificaat. Alle matrassen van UwMatras.nl voldoen aan de internationale veiligheidseisen.

Vervanging van brandvertragende matrassen

Houd ook bij deze matrassen rekening met de vervangingsperiode. Na verloop van tijd zullen de kenmerkende eigenschappen van het schuim verminderen, maar de brandvertragende eigenschappen gaan nooit verloren. Het is dus vooral belangrijk om de duur van het gebruik van de matrassen bij te houden en ze te vervangen wanneer dat nodig is.

Vuur voorkomen met brandvertragende matrassen

Deze speciale matrassenlijn heeft unieke eigenschappen en werkingen. Hieronder geven we meer informatie over deze matrassen:

Materiaal Brandvertragend Matras

Materialen De matrassen zijn gemaakt van brandvertragende materialen. Bijvoorbeeld door brandwerende chemicaliën toe te voegen aan het koudschuim, wordt dit schuim brandvertragend. Daarom worden de materialen CM HR genoemd. We gebruiken een densiteit van 45, wat betekent dat een kubieke meter schuim 45 kg weegt. al ons schuim is CO2-vrij geschuimd.

Brandvertragingstesten De matrassen ondergaan verschillende testen en worden alleen gecertificeerd als ze aan de normen voldoen. Alle matrassen van UwMatras.nl zijn gecertificeerd en voldoen aan de strenge internationale kwaliteitsnormen.

Vervangingsperiode Vervang uw brandvertragende matras op tijd. Houd rekening met een periode van ongeveer 5-8 jaar. Dit is belangrijk omdat het schuim na verloop van tijd veerkracht kan verliezen door transpiratievocht.

Maatregelen tegen brand Naast het aanschaffen van een brandvertragend matras is het ook belangrijk om andere veiligheidsmaatregelen te nemen. Denk aan een brandvertragend dekbed en kussen. Plaats in elke ruimte of op korte afstand een brandblusser en voorzie alle kamers van rookmelders. Op die manier kunt u snel handelen en de schade beperken in geval van brand!

Een brandvertragend matras kopen bij UwMatras.nl

Bij UwMatras.nl kunt u alleen MED-gecertificeerde brandvertragende matrassen van hoge kwaliteit kopen.

Onze Brandvertragende Matrassen zijn volledig M.E.D. gecertificeerd.

Bij ons heeft u keuze uit

  • brandvertragende pocketveer matrassen
  • brandvertragende bonell matras
  • brandvertragend polyether matras