Betaalbare certificaat matrassen kopen

Aantal veren per m2
Aantal Zones
Afdekking matras
Certificaat
Soort Matras
Maat
Stevigheid

Latex matras

Latex is een natuurproduct en komt van de latexboom, latex wordt gebakken. Door een latexmatras worden alle lichaamsdelen goed ondersteund, het latex past zich aan de vormen van het lichaam.

Er wordt een minimale tegendruk op het lichaam ervaren. Door de open celstructuur van latex, de ventilatiekanalen en de oppervlakteprofilering is een constante luchtcirculatie gewaarborgd. Er ontstaat door de beweging van de beslaper een gelijktijdig pomp- en zuigeffect dat voor een constante luchtwisseling zorgt.

Voordelen latex matrassen

Latexmatrassen hebben een redelijk vocht regulerend, ademend en aanpassend vermogen. Een latexmatras is wel een warm matras dus niet aan te bevelen voor mensen die erg veel zweten.

Levensduur latex matrassen

De levensduur van een latexmatras is minder lang dan die van een binnenverings-, pocketveer-, traagschuim-, of koudschuimmatras. De matras is geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare matrasdragers.

Algemene eigenschappen van een latex matras:

  • houdt warmte vast
  • goede conformiteit
  • perfecte druk verdeling
  • matige vochtopname
  • matige tot slechte ventilat

Uitvoering Latex matras

Uitgevoerd met een luxe dubbeldoek hoes, ritssluiting aan 3 zijden. Geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare matrasdragers.

Voor de volgende soort matrassen kunt u bij Dekbeddengoed terecht: