Betaalbare certificaat matrassen kopen

Inhoud bewerken
-
Aantal veren per m2
Aantal Zones
Afdekking matras
Certificaat
Soort Matras
Maat
Stevigheid
Gewichtklasse
Soort hoes
Matras dikte
Soort koudschuim
Soort koudschuim
Aantal veren per m2
Aantal Zones
Afdekking matras
Certificaat
Soort Matras
Maat
Stevigheid
Gewichtklasse
Soort hoes
Matras dikte
Soort koudschuim
Soort koudschuim

Medisch matras

Opzoek naar een medisch matras?
alleen bij UwMatras.nl vindt u de beste kwaliteit medische matrassen! Voordelig en snel uw mediq matrassen kopen? Maak een afspraak om het door u gewenste mediq matras uit te testen. Laat u niet weerhouden om in onze onze matrassen te bezichtigen ‘alleen op afspraak mogelijk’! Medisch geteste matrassen kopen doet u bij UwMatras.nl!

Medische matras, geproduceerd in Duitsland

Bij UwMatras.nl begrijpen we het belang van kwaliteit en zorg in de medische sector. Daarom bieden we hoogwaardige medische matrassen aan die speciaal zijn ontworpen om comfort, ondersteuning en hygiëne te bieden aan patiënten. Onze medische matrassen worden met grote zorg geproduceerd in Duitsland, een land dat bekend staat om zijn toonaangevende medische technologie en strenge kwaliteitsnormen.

Kwaliteit en precisie

Onze medische matrassen worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met behulp van geavanceerde productiemethoden. In Duitsland hebben we toegang tot state-of-the-art faciliteiten en expertise op het gebied van medische technologie. Dit stelt ons in staat om matrassen van de hoogste kwaliteit te produceren die voldoen aan de specifieke behoeften van de medische sector.

Optimale ondersteuning en drukverlichting

Onze medische matrassen zijn ontworpen om optimale ondersteuning en drukverlichting te bieden aan patiënten. Ze zijn voorzien van geavanceerde technologieën, zoals speciale schuimlagen en zones, die zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het lichaamsgewicht en het verminderen van drukpunten. Dit helpt om het risico op doorligwonden te verminderen en het comfort van de patiënt te verbeteren.

Hygiëne en reinigbaarheid

Hygiëne is van essentieel belang in de medische sector, en onze medische matrassen zijn speciaal ontworpen met het oog op optimale hygiëne en reinigbaarheid. Ze zijn gemaakt van materialen die antimicrobiele eigenschappen hebben en bestand zijn tegen vloeistoffen en bacteriën. Bovendien zijn ze gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren, waardoor een schone en veilige omgeving voor patiënten wordt gewaarborgd.

Certificeringen en normen

Onze medische matrassen voldoen aan strenge normen en worden getest en gecertificeerd volgens internationale regelgeving. Ze dragen vaak certificeringen zoals het CE-keurmerk en voldoen aan de eisen van medische normen, zoals de Europese norm EN 60601-1 voor medische elektrische apparatuur. Dit geeft u de gemoedsrust dat u kiest voor een product dat voldoet aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsstandaarden.

Vertrouw op medische matrassen

Wanneer u op zoek bent naar hoogwaardige medische matrassen, kunt u vertrouwen op de expertise van Dekbeddengoed. Onze medische matrassen, geproduceerd in Duitsland, bieden de juiste ondersteuning, comfort en hygiëne die essentieel zijn in de medische sector. We streven ernaar om bij te dragen aan het welzijn van patiënten en het werk van zorgverleners door hoogwaardige producten aan te bieden

 

Over één van onze medische matrassen.
Air foam / schuim, HR 65, is een buitengewoon poreus en actief ademend schuim en bezit een zeer hoge elasticiteit, veerkracht en duurzaamheid. Het 12 cm hoge gepatenteerde airfoam / schuim is in body-wave, 7 zones contour gesneden.

De vernieuwde airfoam / schuim ondersteuningslaag garandeert een voortreffelijk vochtigheidstransport en een zeer goede lichaamsaanpassing, met een comfortzone voor de heup- en schouderpartij. Het airfoam is aan beide zijden afgedekt met 6 cm hoogwaardig fiberfoam /vezelschuim, HR 65. Fiberschuim / vezelschuim is een gepatenteerd schuim. Het is een combinatie van koudschuim met verschillende soorten natuurlijke en synthetische holle vezels. Dit schuim werkt anti statisch is anti bacterieel, veerkrachtig en is zeer vochtregulerend. In het aan beide zijden 6 cm dikke fiberfoam / schuim zijn met een speciale 3D snijtechniek lengte en breedte groeven/sneden aangebracht, in 7 zones gesneden. Deze lengte en breedte groeven/sneden verhogen de ergonomische aanpassingsmogelijkheid van de matras aan de lichaamsbouw. Door de symmetrische opstelling van de 7 comfort zones is deze matras om te keren van hoofd- en voeteneinde en andersom.

 

De zware dubbel doeks hoes met border en ventilerend band zorgt voor een nog betere vochtigheids- en warmteregeling. Deze mooie, zware, met vezels doorgestepte dubbel doeks hoes is geheel anti bacterieel en daarom zeer geschikt voor personen met verschillende soorten allergieën. De hoes bestaat voor 38% uit lyocell en 62% polyester. Door middel van een vierzijdige rits is de hoes gemakkelijk te verwijderen en te wassen tot 60 C.

 

het matras is leverbaar als tweepersoons matras (2 kernen en 1 hoes) vanaf de maat 160 x 200 cm. Tevens in is de matras in 2 verschillende hardheden te verkrijgen, soepel en stevig. Geschikt voor vlakke en verstelbare matrasdragers. Al onze medische matrassen hebben 10 jaar garantie en 30 dagen omruil Geschikt voor een gewichtklasse soepel ca 125 kg en voor de stevige uitvoering ca 175 kg Geschikt voor de wat zwaardere hernia patiënten en buikslapers

Liever een ander Type matras?

Klik op het soort matras at u zoekt en bekijk ons aanbod!

Spin en win

  • Ontvang tot wel 50% korting op uw matras
  • 1 spin per email
Ontvang kortingscode
Never
Remind later
No thanks