Betaalbare certificaat matrassen kopen

Aantal veren per m2
Aantal Zones
Afdekking matras
Certificaat
Soort Matras
Maat
Stevigheid
Gewichtklasse
Soort hoes
Matras dikte
Soort koudschuim
Soort koudschuim

Medium

Een medium matras biedt de perfecte balans tussen ondersteuning en comfort, ideaal voor mensen met een gewicht tot 100 kg. Dit type matras is ontworpen om een breed scala aan slapers te accommoderen, waarbij het de drukpunten verlicht en de wervelkolom in een neutrale positie houdt.

Het medium matras combineert veerkrachtige materialen zoals koudschuim, traagschuim of pocketveren om een gemiddelde stevigheid te bieden die zowel ondersteunend als zacht aanvoelt. Deze matrassen passen zich aan de contouren van het lichaam aan en bieden tegelijkertijd voldoende veerkracht om de juiste lichaamshouding te behouden tijdens de slaap.

Met een gewichtsklasse tot 100 kg is een medium matras ideaal voor een breed publiek, inclusief zij-, rug- en buikslapers. Het biedt voldoende ondersteuning voor mensen met een gemiddeld gewicht, terwijl het toch een comfortabel oppervlak biedt om op te rusten.

Bij Uwmatras.nl begrijpen we de behoeften van verschillende slapers, daarom bieden we een ruime selectie van hoogwaardige medium matrassen die geschikt zijn voor mensen met een gewicht tot 100 kg. Met ons assortiment kunt u het perfecte medium matras vinden dat zowel ondersteunend als comfortabel is, zodat u elke nacht kunt genieten van een goede nachtrust.

Spin en win

  • Ontvang tot wel 50% korting op uw matras
  • 1 spin per email
Ontvang kortingscode
Never
Remind later
No thanks